Управління змінами в діяльності підприємства - Бохотниця, Софія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретичні та методологічні основи управління змінами в діяльності конкретного підприємства .Обґрунтовано теоретико-методичні основи управління змінами в діяльності підприємства. Розкрито сутність і значення змін в діяльності підприємства, розглянуто різні підходи до їх класифікації. Визначено особливості управління змінами в діяльності підприємства, розглянуто найпоширеніші моделі управління змінами, обґрунтовано послідовність етапів управління змінами та чинники, які повинні лежати в його основі.
Keywords: зміни; управління змінами підприємства; розвиток; ефективність; організаційні трансформації; потенціал змін