Структурно-функціональні особливості світоглядних знань учнів - Корміна, Лариса Іванівна; Kormina, Larysa I. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
У статті розкрито сутність і функції знань як базового компоненту світогляду особистості, обґрунтовано критерії визначення рівнів сформованості світоглядних знань учнів загальноосвітньої школи.
Structural and functional peculiarities of the outlook knowledge of the pupils
Keywords: світогляд; outlook; світоглядні знання; outlook knowledge; учні загальноосвітньої школи; pupils; навчально-пізнавальна діяльність; teaching and cognitive activity