Патопсихологія - Собко, Валентина Григорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, Бібліотека, 2016)
Мета бібліографічного покажчика – з найбільшою повнотою подати бібліографічну інформацію з навчальної дисципліни «Патопсихологія», яка вивчається у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (Факультет психології) для забезпечення навчальної і науково-дослідної роботи студентів. Подано бібліографічні матеріали по патопсихології та про сучасні методи психокорекції і консультування. Рекомендовано книги, автореферати дисертацій, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях.
Keywords: бібліографічні видання; розлади інтелекту; вольові порушення; розлади особистості; методи психологічної корекції та консультування; 88я1