Дизайн психологічного дослідження: організація та проведення практики здобувачів вищої освіти опп «Практична психологія» - Шкарлатюк, Катерина Іванівна; Федоренко, Раїса Петрівна; Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У навчально-методичному посібнику розглядаються актуальні питання дизайну психологічних досліджень, методичні рекомендації та особливості організації, проведення психологічної практики здобува-чів вищої освіти ОПП «Практична психологія». Представлені найбільш поширені методи та методики психодіагностики, психоконсультатив-ні, психокорекційно-реабілітаційні техніки та елементи супервізії, що можуть використовуватись у роботі практичних психологів. Розраховано на здобувачів першого та другого рівня вищої освіти факультетів психології, практичних психологів, викладачів вищих на-вчальних закладів, зацікавлених у застосуванні психологічних методів у професійній діяльності.
Keywords: Планування наукового психологічного дослідження; морально-етичні вимоги; Зміст роботи практичного психолога; 159.9.07:[159.9:005.942(07)