Організація оперативного контролю в сільському господарстві: теоретико - практичні аспекти - Мельник, Катерина Петрівна; Melnyk, Kateryna P. (Луцький національний технічний університет, 2013)
Розкрито теоретичні основи організації оперативного контролю, вивчено й проаналізовано особливості його нормативно – правового забезпечення. Досліджено проблемні питання організації оперативного контролю на підприємствах сільськогосподарської галузі, з’ясовані чинники, що мають безперечний вплив на ефективність його проведення в селі. Reveals the theoretical foundations of operational control, studied and analyzed the features of its normative - legal support. Investigated issues of operational control of the business of the agricultural sector, clarified the factors that have an undeniable impact on the effectiveness of its holding in the countryside.
Organization of operational control in agriculture: theoretical - practical aspects
Keywords: Оперативний контроль, організація, сільське господарство, нормативне забезпечення, регламент, положення.; Operational control, organization, agriculture, regulatory support, rules, regulations.