Система управління фінансовою складовою економічної безпеки підприємства - Козачук, С. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено систему управління фінансовою складовою економічної безпеки підприємства
The system of management of the financial component of the economic security of the enterprise
Keywords: фінансова складова економічної безпеки; управління фінансовою складовою економічної безпеки