Удосконалення електронного урядування в Україні - Приходай, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Розглядаються шляхи вдосконалення електронного урядування в Україні. Зосереджується особлива увага на концепції розвитку електронного урядування в Україні. Аналізується міжнародний досвід впровадження електронного урядування.
В. Приходай, студентка 5 курсу спецiальностi «Мiжнародна iнформацiя» Східноєвропейського національного університет у імені Лесі Українки Науковий керівник – к. політ. н., доц. кафедри міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки Митко А. М. (Україна, м. Луцьк)
Keywords: електронне урядування; е-уряд; інформаційно-комунікаційні технології