Інформаційні технології особистісно зорієнтованого навчання в сучасній школі - Луцюк, Наталія Сергіївна; Собчук, Оксана Миколаївна; Sobchuk, Oksana M.; Lutsiuk, Nataliia S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті узагальнено основні результати роботи колективу гімназії №21 м. Луцька на завершальному етапі освітнього проекту «Реалізація особистісно-зорієнтованого навчання і виховання із використанням засобів ІКТ» та окреслені перспективи подальшої діяльності щодо розвитку життєво необхідних компетентностей учнів. The article summarizes the main results of the collective school number 21 in Lutsk at the final stage of the educational project "Implementation of student-oriented training and education using ICT" and outlined the prospects for further activity on the development of essential competencies of students.
Information technologies individually oriented education in modern school
Keywords: особистісно-зорієнтоване навчання; інформаційно-комунікаційні технології; педагогічні інновації; інформаційна компетентність педагога; personality-oriented education; information and communication technologies; information competency of the teacher; pedagogical innovations; 37.011.31:004