Кваліфікаційні та курсові роботи з музичного мистецтва - Кашаюк, Вікторія Миколаївна; Чернецька, Наталія Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації розроблені на основі 1-го видання: Кваліфікаційні роботи з музичного мистецтва та музичної педагогіки: методичні рекомендації / Укл. В. М. Драганчук (Кашаюк). Луцьк : РВВ «Вежа» Волин. нац. ун-ту ім. Лесі Українки. 2009. 24 с. Підготовка 2-го видання здійснена з урахуванням вимог Положення про випускні кваліфікаційні роботи (проєкти) Волинського національного університету імені Лесі Українки згідно наказу № 220-з від 29.06.2022 р. Подано систему вимог до випускних кваліфікаційних (бакалаврських і магістерських) робіт із музичного мистецтва, а також курсових робіт з музикознавства для здобувачів вищої освіти галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 025 Музичне мистецтво. Вказані рекомендації базуються на основних вимогах до оформлення дисертаційних робіт та є адаптованими для потреб випускників освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр». Видання адресується викладачам і здобувачам музичних, музично-педагогічних факультетів закладів вищої освіти.
Keywords: магістерська робота; бакалаврська робота; курсова робота; музичне мистецтво; правила оформлення; правила цитування; анотація; основні результати; доповідь; захист кваліфікаційної роботи; 378:001.891]:78(072)