Практичний курс письмового перекладу: силабус нормативного освітнього компонента - Чарікова, Ірина Василівна; Юшак, Вікторія Миколаївна; Галапчук-Тарнавська, Олена Михайлівна; Ковальчук, Людмила Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Практичний курс письмового перекладу входить до нормативних освітніх компонентів навчального плану підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою «Мова і література (англійська). Переклад» та передбачає застосування перекладацьких навичок при перекладі текстів різних жанрів та в науковій діяльності. Предметом курсу є семантичні, стилістичні, лексичні та граматичні особливості перекладу, медіапереклад, художній переклад та науково-технічний переклад.
Keywords: семантико-стилістичні та лексико-граматичні аспекти перекладу; медіапереклад; художній переклад; науково-технічний переклад