Philosofhical-social analyse of fears: ontogenesis, phylogenesis and theory of structuration - Дурманенко, Олександр; Durmanenko, O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
The article analyzes the phenomenon of modern social risks and fears, as matches a certain state of social development. У статті проаналізовано феномен сучасних соціальних ризиків і страхів, а відповідно певний стан соціального розвитку.
Філософсько-соціальний аналіз страхів: Онтогенез, філогенез і теорія структураціі
Keywords: social structure; fears; risks; ontogenesis; phylogenesis; structuration; соціальна структура; страхи; ризики; онтогенез; філогенез; структурування