Сакральні джерела Львівської області в структурі ландшафтів - Петлін, Валерій Миколайович; Міщенко, Олена Віталіївна (My University, 2022)
Охарактеризовано фізико-географічні передумови формування водних джерел Львівської області. Визначено просторове розміщення сакральних джерел Львівської області в межах басейнів річок та фізико-географічних областей/районів. Проаналізовано сучасний стан найбільш відвідуваних сакральних джерел досліджуваної території.
Keywords: сакральний ландшафт; сакральне джерело; Львівська область; 911.5:2-523