Ратифікація Україною Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод - важлива умова її входження в європейський політико-правовий простір - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано і висвітлено проблеми інтеграції України в європейський політико-правовий простір засобами адаптації основних міжнародних стандартів з прав людини і основоположних свобод. The article analyzes and describes the problems of integration of Ukraine into European political and legal space by main means of adapting of international standards on human rights and fundamental freedoms.
Ratification by Ukraine of the Convention on Human Rights and Fundamental Freedoms - an important condition for its accession to the European political and legal space
Keywords: Україна; Європейський Союз; права людини; основоположні свободи; адаптація; інтеграція; політико-правовий простір; Ukraine; European Union; human rights; fundamental freedoms; adaptation; integration; political and legal space