Бренд-менеджмент - Буняк, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Конспект лекцій складено відповідно до силабусу освітнього компонента, навчальне видання містить лаконічне і чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко і якісно підготуватись до практичних занять, поточного та підсумкового контролю.
Рекомендовано здобувачам вищої освіти 3-го курсу спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент
Keywords: бренд; менеджмент; брендинг; капітал бренду; 659.126:658.8