Вплив дошлюбних статевих стосунків на подальший розвиток сім’ї - Федоренко, Раїса Петрівна; Fedorenko, Raisa P. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2014)
В статті досліджено та проаналізовано особливості впливу дошлюбних статевих стосунків на сексуальну адаптацію молодого подружжя до сімейного життя. The features of premarital sex impact on sexual adaptation of a young couple to family life are analyzed in the article.