Лексико-семантичне поле простору в мовній картині світу усної народної словесності - Іовхімчук, Наталія Володимирівна; Iovkhimchuk, Nataliia V. (Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка, 2014)
У статті розглядається розуміння поняття слово-концепт, лексико-семантичного поля простору в мовній картині світу української народної словесності. This paper deals with an understanding of the concept of word-concept, lexical-semantic field of space in language world Ukrainian folk art.
Lexico-semantic field of space in the language world of oral folk literature
Keywords: слово-концепт; лексико-семантичне поле; універсальні семантичні структури; word; concept; lexical-semantic field; universal semantic structure