Проектний аналіз : конспект лекцій - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У виданні узагальнено та розкрито сутність та зміст проектного аналізу та його складових, окрему увагу приділено комерційному, технічному, екологічному, інституційному та соціальному аспектам. Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства»
Keywords: проект; аналіз; project; analysis