Специфіка роботи з вокальним ансамблем у класі бандури - Сточанська, Мирослава Петрівна; Чернецька, Наталія Григорівна (Університет Короля Данила, 2022)
У статті висвітлено етапи роботи з вокальним ансамблем у супроводі бандур, а саме: підбір учасників за тембральними властивостями голосів та технічними можливостями гри на інструменті, узгодження репертуару, робота над вокальною партитурою, розбір і вивчення інструментальної партитури, зазначено проблемні моменти зведення вокалу і бандурного супроводу та підготовки ансамблю до концертного виступу.
Keywords: вокальний ансамбль; бандурний супровід; репертуар; співак; ансамбліст; акомпаніатор