Особливості будови еритроцитів птахів, викликані зростанням рухової активності - Омельковець, Ярослав Адамович; Шваєвська, Катерина Костянтинівна; Omelkovets, Yaroslav A.; Shvaievska, Kateryna K. (My University, 2014)
У роботі розглядаються особливості будови еритроцитів птахів, які належать до різних екологічних груп і відрізняються за складністю локомоції та ступенем рухової активності. Ключові слова: птахи, еритроцити, кров, рухова активність.

We consider structural features of birds’ erythrocytes belonging to different ecological groups and differ in locomotion complexity and degree of physical activity.
Features of bird's erythrocytes structure caused by their motor activity rising
Keywords: птахи; еритроцити; кров; рухова активність; birds; erythrocytes; blood; physical activity