Діалектна лексика Західного Полісся - Омельковець, Руслана Степанівна; Omelkovets, Ruslana S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Видання містить тематику курсових і дипломних робіт, завдання курсової і дипломної робіт та загальні вимоги до них, зразки програм-питальників, рекомендації щодо фіксації матеріалу, зразок оформлення титульної сторінки, зразок плану, зразки оформлення бібліографії. Для студентів факультету філології та журналістики.
Keywords: методичні рекомендації; лексика; західнополіський діалект