Силабус навчальної дисципліни «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» - Кирикилиця, Валентина Василівна; Яциняк, Ольга Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус нормативного освітнього компонента «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» підготовки бакалавра, галузі знань 10 Природничі науки, спеціальності 102 Хімія, за освітньо-професійною програмою «Хімія», форма навчання – денна, за навчальним планом, затвердженим 2020 р.
Освітній компонент «Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням» всебічно розвиває собистість природничо-математичного профілю і зорієнтований на формування навичок і вмінь практичного володіння англійською мовою зі свого фаху та на розвиток у студентів мовної (лінгвістичної), мовленнєвої (комунікативної) та соціокультурної (країнознавчої та лінгвокраїнознавчої) компетентностей.
Keywords: іноземна мова за професійним спрямуванням; освітній компонент; силабус