Організаційно-правові та управлінські засади тюремної політики Центральної Ради України - Гламазда, Петро Володимирович; Hlamazda, Petro V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглядаються історико-правові проблеми становлення, розвитку та практичної діяльності системи органів й установ виконання покарань України в період перебування при владі Центральної Ради, а також визначаються правові засади діяльності тюремної системи у вищезазначений період. The article deals with the historical and legal problems of formation, development and practice of organ systems and penal institutions of Ukraine during their stay in power of the Central Rada, as well as the legal bases of the prison system in the aforementioned period.
Organizational, legal and administrative principles of prison policy of the Central Rada of Ukraine
Keywords: кримінально-виконавча система; тюремна політика; органи і установи виконання покарань; Центральна Рада України; criminal-executive system; the prison policy; agencies and penal institutions; the Central Rada of Ukraine