Особливості та закономірності розвитку підприємницької діяльності агроосель у сфері сільського зеленого туризму - Замора, О.; Скіп, П. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості та закономірності розвитку підприємницької діяльності агроосель у сфері сільського зеленого туризму
Keywords: агрооселі; зелений туризм