Психологічно-профілактична корекція адикцій у дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку (комп’ютерна залежність) - Магдисюк, Людмила Іванівна; Ковальчук, Людмила Іванівна; Павлова, Богдана Василівна (Інститут обдарованої дитини НАПН України, 2020)
У статті автор пропонує ознайомитися з психологічно-профілактичною програмою корекції адикції, зокрема комп’ютерної залежності, у дітей. Програма побудована на основі інтегрованих занять. На заняттях використовуються вправи для забезпечення позитивної психологічної атмосфери в групі учасників. Обов’язковим компонентом програми виступає розвиток комунікативної компетентності.
Keywords: комп’ютерна залежність; спілкування; занижена самооцінка; 159.923:316.62-053.4