Ой заграли музиченьки - Чернецька, Наталія Григорівна (Вежа-Друк, 2022)
Аранжування української народної пісні «Ой заграли музиченьки» здійснене для жіночого вокального ансамблю та ансамблю бандур з 3-х інструментальних партій. Творча робота Н. Чернецької пройшла апробацію в ансамблі бандуристів «Дивоструни» та тріо бандуристок «Дивоструни» ВНУ імені Лесі Українки як твір навчального та концертного репертуару. Рекомендовано здобувачам вищої освіти спеціальності 025 Музичне мистецтво при вивченні ОК «Постановка голосу та вокальний ансамбль», «Ансамблеве диригування», «Основи перекладення та аранжування творів для бандури й ансамблю бандуристів», «Перекладення та аранжування для бандури», а також аспірантам, викладачам закладів музичної освіти, керівникам музичних колективів.
Keywords: аранжування; вокальний ансамбль у супроводі бандур; партитура; бандура; 780.8:780.614.13.088