Основна іноземна мова : програма нормативної навчальної дисципліни - Василенко, Ольга Вікторівна; Гончарук, Світлана Вікторівна; Єфремова, Наталія Володимирівна; Калиновська, Ірина Миколаївна; Коляда, Еліна Калениківна; Крисанова, Тетяна Анатоліївна; Лісінська, Тетяна Юріївна; Малімон, Леся Костянтинівна; Одарчук, Наталія Андріївна; Павлюк, Алла Борисівна; Семенюк, Антоніна Афанасіївна; Шелудченко, Світлана Богданівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма передбачає послідовність та наступність у вивченні матеріалу протягом навчання й зорієнтована на формування навичок і вмінь практичного володіння англійською мовою.
Програма навчальної дисципліни «Основна іноземна мова» призначена для підготовки студентів І-ІІІ курсів спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою Мова і література (англійська). Переклад денної/заочної форми навчання.
Keywords: фонетична будова сучасної англійської мови; усне і писемне мовлення; граматичні особливості сучасної англійської мови; іншомовна комунікативна компетенція