Україна – Канада: розвиток торгівельно-інвестиційних відносин - Сищук, Андрій Артемович; Syshchuk, Andrii A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Присутність Канади серед партнерів України у період перших кроків становлення незалежності істотно вплинула на вибір вектору розвитку української економіки. За сприяння Канади, Україна почала своє входження в світову ринкову економічну систему. Торговельні відносини традиційно пов’язані з інвестиційною діяльністю, тому наступним кроком у розвитку українсько-канадських економічних відносин має стати активізація інвестиційного співробітництва.
Keywords: Україна – Канада; торгівельно-інвестиційні відносини; умови торгівлі