Об’єкти ПЗФ басейну річки Грань та їх рекреаційний потенціал - Нетробчук, Ірина Марківна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Чижевська, Лариса Тарасівна; Полянський, Сергій Володимирович; Качаровський, Роман Євгенович; Олексюк, Вадим Сергійович (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2023)
Досліджено рекреаційний потенціал малої річки Грань (правої притоки р. Красоха), що протікає в межах Волинської області. Здійснено опис об’єктів природно-заповідного фонду (ПЗФ), що знаходяться в басейні річки. Запропоновано заходи оптимізації рекреаційного використання об’єктів ПЗФ.
Keywords: природно-заповідний фонд; рекреаційний потенціал; р. Грань; р. Красоха; р. Стир; Колківська ТГ; Луцький район; Волинська область; 911.3:379.8]:556.51(477.82)