Професор Кучинко Михайло Михайлович. Бібліографічний покажчик - Яцечко, Тетяна Володимирівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У 2009 році Михайло Михайлович святкує своє 70-ліття. Сьогодні важко передати всю монументальність роботи, якою професор збагачує сучасну історичну науку. За науковим доробком ювіляра велика клопітка робота його як археолога, дослідника й викладача. Кожна із позицій бібліографічного покажчика це частина життя археолога з європейським ім’ям. До бібліографії включені матеріали станом на лютий 2009 р., розміщені за хронологічним принципом.
Keywords: Кучинко; археолог; Волинь; археологія; ВНУ; музей археології