Мистецька освіта дітей з особливими освітніми потребами - Панасюк, Світлана Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Інклюзивна освіта означає створення умов для отримання, засвоєння і використання знань, умінь і навичок дітьми з особливими освітніми потребами в різних видах діяльності разом з усіма однолітками.
Keywords: діти з особливими потребами; інклюзивна освіта