Фізична терапія при ревматичній поліміалгії. - Прач, Вадим; Грицай, Оксана (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Аналіз наукових джерел засвідчив, що застосування програми фізичної терапії для хворих на ревматичну поліміалгії недостатньо вивчено, і є актуальною та доцільною для дослідження. Програма фізичної терапії хворих на ревматичну поліміалгію повина включати комплекси методів ФТ таких як: кінезіотерапію, масаж, фізіотерапію. Такий комплекс методів та засобів фізичної терапії пришвидшує відновлення та лікування пацієнтів та їх швидшого та плавного повернення до звичайного способу життя.
Keywords: фізична терапія; ревматична поліміалгія