Методологія та організація наукових досліджень в галузі - Гудзенко, Олена Георгіївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Вивчення курсу передбачає ознайомлення студентів із сутністю та основними проблемами методології та організації наукових досліджень; із системою понять, прийомів і методів, які дозволяють адекватно, цікаво, глибоко висвітлювати результати наукових досліджень.
Keywords: наука; методологія наукових досліджень; наукове знання; логіка наукового дослідження