Інноваційні технології навчання учнів початкових класів - Гусак, Петро Миколайович; Гусак, Людмила Євгенівна; Бєлкіна-Ковальчук, Олена Віталіївна; Воробйова, Тетяна В'ячеславівна; Husak, Petro M.; Husak, Liudmyla Ye.; Bielkina-Kovalchuk, Olena V.; Vorobiova, Tetiana V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
У монографії представлено інноваційні технології творчого навчання учнів початкових класів. Ці технології ґрунтуються на авторських ідеях та пропонують ефективні освітні рішення для ключових предметів початкової школи. Запропоновано зразки конспектів уроків і низку навчальних завдань та вправ для творчого навчання учнів початкових класів. The monograph is devoted to the innovational technologies of teaching primary school pupils, such as technology of associative teaching the English language, technologies of the formation of critical thinking and creative abilities of primary school pupils. These technologies are based on the authors’ ideas of the effective teaching of younger pupils. The monograph is recommended for students, post students and teachers of higher pedagogical establishments, teachers of primary school and for everybody who is interested in teaching younger pupils.
Keywords: інноваційні технології навчання; асоціативне навчання; метод асоціативних символів; критичне мислення; креативні здібності; учні початкової школи; innovational technologies of teaching; associative teaching of English; method of associative symbols; critical thinking; creative abilities; primary school pupils