Potentila alba L. у природних ценозах Волині та в культурі - Філіпенко, А. Б.; Filipenko, A. B.; Терлецький, В. К.; Terletskyi, V. K. (My University, 2013)
Проаналізовано стан природних популяцій Potentilla alba L. на Волині та описано результати культивування виду з метою отримання лікарської сировини.
POTENTILLA ALBA L. in natural cenosiss of Volhynia and in culture
Keywords: репатріації; популяція; Potentilla alba L.; вид; Querceta roburi; Pineta sylvestris