З історії Лишнівки Маневицького району - Златогорський, Олексій Євгенович; Охріменко, Григорій Васильович; Охріменко, Василь Григорович; Пальоха, Олександр Вікторович; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Okhrimenko, Hryhorii V; Okhrimenko, Vasyl H.; Palokha, Oleksandr V. (Волинське обласне товариство краєзнавців; Волинський краєзнавчий музей; Маневицький краєзнавчий музей, 2004)
У статті подано історію с. Лишнівка Маневицького району Волинської області
Keywords: Лишнівка; культура кулястих амфор; трипільська культура