Фразеологічні засоби вербалізації лінгвокультурного концепту Seele / Душа в німецькій мові - Тебеніхіна, Н. В.; Tebenikhina, N. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено визначенню поняття концепту, його місця й ролі у формуванні мовної картини світу. У роботі здійснено спробу окреслити специфічні риси концепту SEELE / ДУША в мовній свідомості німецького народу. The article is devoted to the notion of concept, its place and role in shaping of the language picture of the world. The paper attempts to outline specific features of the concept SEELE / SOUL in language consciousness of the German people.
Phraseological Means of Verbalization of the Concept Seele / Soul in the German Language
Keywords: картина світу; picture of the world; мовна картина світу; language picture of the world; душа; soul