Фінансові аспекти інвестиційної діяльності торгівельних підприємств України - Олександренко, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено фінансові аспекти інвестиційної діяльності торгівельних підприємств України
Keywords: інвестиційна діяльність; торгівельні підприємства