Розробка інноваційного проєкту екоресторану у Волинській області - Ткачук, Христина Вадимівна (My University, 2024)
У роботі розроблена концепція еко-ресторану та проектування закладу ресторанного господарства з інноваційним підходом. Завдання роботи включають дослідження особливостей розвитку еко-ресторанів, вивчення сучасних трендів у ресторанному бізнесі, розробку концепції еко-ресторану, проведення маркетингових досліджень, проектування бізнес-моделі та бюджету проекту.
Keywords: екоресторан; ресторанний бізнес; концепція; проєктування; інноваційний проєкт; Волинська область