Судово-бухгалтерська експертиза: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Сафарова, Анна Таджидінівна; Safarova, A. T. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Судово-бухгалтерська експертиза» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 6.030509 «Облік і аудит» для студентів 2 курсу заочної форми навчання
Keywords: Судово-бухгалтерська експертиза; бухгалтер-експерт; економічна експертиза; бухгалтер-експерт