Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи бакалавра напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природо- користування» - Караїм, Ольга Анатоліївна; Лавринюк, Зоряна Володимирівна; Музиченко, Оксана Семенівна (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У виданні подано загальні вимоги та структуру кваліфікаційної роботи бакалавра, методичні вказівки до виконання її основних розділів та оформлення, організацію підготовки та порядок захисту.Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів напряму підготовки 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» освітнього ступеня «Бакалавр».
Keywords: Кваліфікаційна робота бакалавра; Екологія; Охорона навколишнього середовища; Збалансоване природокористування