Географія промисловості : конспект лекцій - Пугач, Сергій Олександрович; Мандрик, Ірина Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Конспект лекцій призначений для допомоги студентам у опрацюванні лекційних матеріалів та виконанні практичних робіт з курсу «Географія промисловості». Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання галузі знань «10 Природничі науки», спеціальності «106 Географія», освітньо-професійної програми «Географія», а також галузі знань «01 Освіта/Педагогіка», спеціальності «014.07 Середня освіта (Географія)», освітньо-професійної програми «Середня освіта. Географія. Економіка».
Keywords: географія промисловості; промисловість; Україна; Волинська область; 911.3:338.45(072)