Організація кооперативних машинно-тракторних товариств у Волинській окрузі в другій половині 20-х років ХХ ст. - Власюк, Ігор; Vlasiuk, Ihor (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Досліджуються проблеми організації кооперативних машинно-тракторних товариств на території радянської Волині у другій половині 1920-х років, відповідні заходи органів державної влади.

The problem of organization of the co-operative machine societies of soviet Volyn in the second half of 20th of the ХХ age, proper measures of the public authorities is explored in the article.
Organization of the Co-operative Machine Societies of Soviet Volyn in the Second Half of 20th of the ХХ Age
Keywords: машинно-тракторні товариства; Волинь; нова економічна політика; селянство; радянська влада; machine societies; Volyn; new economic policy; peasantry; soviet power