Сучасний роман : робоча програма вибірковох навчальної дисципліни - Навроцька, Ірина Миколаївна; Navrotska, I. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Програма навчальної дисципліни «Сучасний роман» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра напряму 014 Середня освіта (Англійська мова) і призначена для студентів ІІ-ІІІ курсів факультету іноземної філології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: роман; жанр