Форми вчинення масових заворушень - Старко, Оксана Леонтіївна (My University, 2025)
У статті проаналізовано форми масових заворушень: організацію масових заворушень; участь у масових заворушеннях. Досліджується дискусійне у науці кримінального права питання щодо моменту закінчення масових заворушень у формі організації та у формі участі у масових заворушеннях.
Keywords: Масові заворушення; захоплення будівель або споруд; організація; участь; погроми; підпали