Радянський чинник в українсько-польському міжнаціональному конфлікті на Волині в роки Другої світової війни - Тимченко, Алла; Tymchenko, A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлюється роль, яку відіграло радянське керівництво в українсько-польському міжнаціо-нальному конфлікті на Волині за часів Другої світової війни. The article deals with the role played by the Soviet leadership in the Ukrainian-Polish nationality conflict in Volhynia in the years 1939–1945.
The Soviet Factor in the Ukrainian-Polish Nationality Conflikt in Volhynia in World War II
Keywords: Друга світова війна; Волинь; Радянський Союз; українсько-польський міжнаціональний конфлікт; World War II; Volhynia; Soviet Union; The Ukrainian-Polish nationality conflict