Можливості природного рекреаційного потенціалу Володимир-Волинської ТГ Волинської області - Чижевська, Лариса Тарасівна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Мельник, Олег Володимирович; Качаровський, Роман Євгенович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Досліджено наявні у Володимир-Волинській територіальній громаді (ТГ) природні умови та ресурси, насамперед, кліматичні і гідрологічні особливості, проведено морфометричний аналіз річкового та озерного фондів. Деталізовано інформацію щодо лісових і лісомисливських ресурсів. Вивчено передумови формування об’єктів і територій ПЗФ в межах ТГ, проаналізовано їх особливості. Визначено проблеми розвитку рекреаційного комплексу ТГ та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: Волинська область; Володимир-Волинський район; Володимир-Волинська ТГ; природні ресурси; рекреаційні ресурси; 911.3:379.8(477.82-72)