Правозастосування як правова форма діяльності державного апарату - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymyuk, O. (Волинська обласна державна адміністрація, 2010)
Застосування права в основному є правомірною організуючою діяльністю, однією з форм функціонування права, здійснюваною державним апаратом у порядку і межах, визначених законом.
Keywords: правозастосування; державний апарат