Стратегія сталого розвитку: методичні рекомендації до практичних робіт - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У виданні розкрито передумови формування засад сталого розвитку, впровадження принципів сталого розвитку, представлено особливості розрахунку індикаторів та індексу, які характеризують стан соціальної, екологічної та економічної підсистем, здійснення моніторингу систем та ін. Рекомендовано для здобувачів освіти ЗВО спеціальності 101 «Екологія» денної та заочної форм навчання.
Keywords: передумови формування засад сталого розвитку; принципи сталого розвитку; особливості розрахунку індикаторів та індексу; 330.31(072)