Моделювання програмної системи багаторівневого моніторингу якості освіти - Чекурін, Василь Федосійович; Острей, Сергій Вікторович; Острей, Оксана Ростиславівна; Chekurin, Vasyl F.; Ostrei, Serhii V.; Ostrei, Oksana R. (Севастопольський національний технічний університет, 2007)
Подано опис процесу оцінювання якості освіти. Сформовано основні підходи до його автоматизації. Розглянуто програмну систему для оцінювання якості надання освітніх послуг. The description of the process of evaluating the quality of education. Formed main approaches to its automation. We consider a software system for evaluating the quality of educational services.
Modeling a program system for monitoring of education quality
Чекурін Василь Федосійович – доктор фізико математичних наук, професор, завідувач відділу Інституту прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С.Підстригача НАН України. Острей Сергій Вікторович – старший викладач кафедри прикладної математики та інформатики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Острей Оксана Ростиславівна – інженер комп’ютерних систем ІОЦ Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: модель; система; аналітика; якість; аналіз; model; system; analytic; quality; analysis