Хімія ліпідів. Завдання для підготовки до підсумкового модульного контролю: методичні рекомендації до самостійної роботи - Кадикало, Елла Максимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять завдання та тести з основних тем навчальної дисципліни «Хімія ліпідів» для самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 102 Хімія, а також список рекомендованої літератури згідно вимогам освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 102 Хімія й призначений для викладання дисципліни «Хімія ліпідів». Методичні рекомендації можуть бути використані при узагальненні, повторенні навчального матеріалу та перевірці знань студентів. Рекомендовано для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 102 Хімія.
Keywords: Методичні рекомендації до самостійної роботи; Хімія ліпідів; 547.915(072)